Peluang Francais kecantikan

Di SPA.MII, kami adalah jenama yang mudah untuk dicintai. Anda kini boleh memiliki pelaburan dengan kos yang rendah, salon kecantikan yang disokong tinggi oleh industri antarabangsa. Adalah baik untuk menjadi pengasas dan mula menjaga kesejahteraan orang tersayang. Anda boleh menjadi pelopor industri kecantikan kelak!

SPA.MII adalah konsep sehenti seperti yang lain. Model dan perkhidmatan keahlian kami yang unik disokong oleh ahli professional francais berkebolehan, menjadikan jenama ini sebagai sebahagian keperluan dan kepercayaan anda

Dengan menjadi usahawan francais, anda memberikan pengalaman spa yang terbaik dan paling mewah kepada masyarakat dengan urutan, muka, manicure dan pedikur, dan banyak lagi, semua dalam ruang sehenti, di satu lokasi yang mudah untuk semua orang.


Pelbagai Hasil

Pelbagai Hasil perniagaan kami membolehkan francais kami menerima hasil daripada pelbagai aliran. Dari tawaran pengenalan mengenai perkhidmatan, keahlian, rujukan, produk runcit, francais kami mempunyai peluang untuk memanfaatkan setiap orang yang berjalan melalui pintu spa kami.


Sokongan Francais

Kami menawarkan spa, cuci muka, manicure dan pedikur, bentukan kening, mewarnakan kening, pemutihan, serta perkhidmatan pelangsingan dalam satu tempat di SPA.MII. Selepas setiap lawatan, kami mahu para pelanggan kami meninggalkan salon kami dengan perasaan bahawa mereka baru sahaja balik dari bercuti. Sama ada anda sedang mencari wajah baru, atau ingin mengekalkan keindahan semulajadi anda, ahli terapi kami akan menjadikan impian anda menjadi kenyataan. Kami menawarkan spa, cuci muka, manicure dan pedikur, membentuk kening, kening gelap, pemutihan, serta perkhidmatan pelangsingan dalam satu tempat di SPA.MII. Selepas setiap lawatan, kami mahu para tetamu kami meninggalkan perasaan salon kami bahawa mereka baru sahaja bercuti. Sama ada anda sedang mencari wajah baru, atau ingin mengekalkan keindahan alam semulajadi anda, ahli terapi kami akan menjadikan impian anda menjadi kenyataan. Kami menawarkan spa, muka, manicure dan pedikur, membentuk kening, kening gelap, pemutihan, serta perkhidmatan pelangsingan dalam satu tempat di SPA.MII. Selepas setiap lawatan, kami mahu para pelanggan kami meninggalkan salon kami dengan perasaan bahawa mereka baru sahaja balik bercuti. Sama ada anda sedang mencari wajah baru, atau ingin mengekalkan keindahan semulajadi anda, terapi kami akan menjadikan impian anda menjadi kenyataan.


Hubungan Francais

Dengan pembekal dan vendor yang berkelayakan, hubungan ini akan menjamin konsistensi produk dan pengurusan kos. Pelan pemasaran juga akan dibangunkan dan disesuaikan untuk setiap francais mengikut syarikat untuk memastikan bahawa spa anda siap sedia untuk dipasarkan. Di sebalik semua, anda akan sentiasa menerima bantuan berterusan dengan pemaju dan pasukan korporat serantau anda. Selalu akan ada seseorang untuk menjawab soalan anda apabila anda memerlukan bantuan tambahan.