SERVIS PENJAGAAN KUKU

SERVIS PENJAGAAN KUKU

Di SPA.MII, pakar kecantikan kami membantu anda memperbaiki keadaan kuku, mengurangkan alur kuku dan menghilangkan bintik putih untuk kuku fleksibel dan sihat. Kami menyediakan perkhidmatan ini supaya kami dapat memperbaiki dan menguatkan piring kuku dari dalam lebih daripada yang di atas. Selepas itu, anda juga boleh menambah sebarang perkhidmatan manicure atau pedikur.

Manicure dan pedikur adalah disyorkan untuk tetamu yang menerima perkhidmatan setiap bulan. Perkhidmatan ini diprogramkan dan sesuai untuk memastikan tangan dan kaki anda kelihatan berkilat dan sihat. Anda akan menerima mandian kaki yang santai, dan kuku anda akan dibentuk dan digilap pada masa yang sama.

Manicure

Tidak ada cara yang lebih baik untuk memanjakan diri anda dengan manikur SPA yang berpakaian terbaik. Losyen mewah dan sutera berkualiti tinggi, pengelupas, sarung tangan dan lengan serta urutan tangan akan membuatkan tangan anda merasa lembut dan licin. Kami menggunakan produk berevolusi dan berkualiti tinggi seperti penggilap. Ia dipakai selama dua minggu untuk kilat bersinar dan boleh ditanggalkan tanpa merosakkan kuku semula jadi anda.

Pedikur

Menggunakan produk import terbaru dari Korea, kaki anda akan mendapat penjagaan yang utama. Di salun SPA.MII kami, kaki anda akan direndam di kolam air mandi garam. Kuku dibentuk dan diseragamkan, dan serpihan dirawat. Jari kaki kemudian ditapis dan dikelupur dengan lapisan khusus manakala serpihan dan kulit kasar ditangani secara terperinci. Urutan dan pelembap diikuti, yang membawa kepada kesempurnaan kuku yang akan membuatkan anda berpuas hati selama berminggu-minggu.

Senarai Harga