TENAGA KRISTAL SPA

TENAGA KRISTAL SPA

Amalan terapi akuatik merangkumi pelbagai masalah, sama ada anda berada dalam kedudukan pemulihan, sakit ortopedik atau kronik, penggunaan air melegakan ketidakselesaan dan menggalakkan kesejahteraan fizikal. Ia adalah sumber penyembuhan yang paling penting di bumi. Digabungkan dengan kemahiran dan kepakaran ahli terapi, kami akan meningkatkan pergerakan dan fungsi keseluruhan tubuh pelanggan.

Terapi air adalah amalan integral dalam perubatan purba tradisional. Kaedah rehabilitasi ini telah dijalankan selama berabad-abad dan masih sangat bernilai dalam penyembuhan moden. Kami menawarkan pelbagai bentuk hidroterapi, masing-masing penuh kesan terapeutik dan berfaedah yang disesuaikan untuk memulihkan pelanggan kami. Dengan pelbagai pendekatan untuk hidroterapi, variasi dari kolam mandi ke pili air panas dan pancuran mandian, membuktikan terapi air digunakan untuk semua orang.

Semasa menerima terapi air spa, kami secara eksklusif menawarkan Pemetaan Projektor 3D untuk pelanggan kami berinteraksi. Dengan trek yang dipilih secara khusus, unjuran ini juga bertujuan untuk menenangkan dan melegakan minda dan badan para pelanggan semasa menjalani terapi air dan membantu pelanggan kami berada dalam keadaan minda dan badan yang sempurna.

Terdapat toksin dan bahan cemar secara perlahan meracuni tubuh, yang membawa kepada kelesuan dan penyakit, terapi ini menawarkan peluang yang hebat untuk mendapatkan tubuh dan minda anda kembali ke landasan. Terapi air kami didasarkan pada suhu badan air dan program kesihatan yang berbeza untuk memenuhi keperluan khusus para pelanggan, di mana ia tidak hanya memberi semangat dan meremajakan minda tetapi juga meningkatkan kesejahteraan. Di SPA.MII, kami mengamalkan rawatan ini di dalam air di antara 33-36c, 37-39c, dan 40-45c. Penggunaan suhu air yang berbeza menawarkan ciri-ciri kesihatan yang memberangsangkan, kekuatan imuniti, peredaran badan dan minda, dan mengurangkan keradangan. Panas ini memberikan kelegaan rasa sakit dan menggunakan tindak balas semula jadi tubuh terhadap rangsangan panas dan sejuk; air sejuk untuk menyegarkan, meningkatkan aktiviti dalaman manakala air suam bertujuan untuk menenangkan dan melegakan.

Selain itu, masih terdapat banyak kesan terapeutik daripada hidroterapi seperti peningkatan metabolisme, kadar jantung, peredaran darah, pemutihan kulit, pembersihan liang, penyingkiran bau badan dan pengelupasan. Rawatan spa yang mewah ini digalakkan untuk memberikan urutan tisu mendalam.

Senarai Harga